Als het gezond verstand toeslaat

De belangstelling voor de informatiebijeenkomst dinsdag jl. over de eventuele plaatsing van windmolens in Arnhem voor de opwekking van energie als ‘streekproduct’ was gering. Slechts 20 personen bezochten de bijeenkomst. Geen van de aanwezigen had belangstelling om te investeren in windaandelen. Ze hadden wel veel vragen over de consequenties van windmolens zo dicht bij woonwijken op een locatie die bekend staat om de relatief lage windsnelheden. Veel vragen bleven onbeantwoord omdat er nog onderzoek loopt.

De ‘Werkgroep voor een beter leefmilieu aan weerszijde van de Pleij’ voorzag de aanwezigen van informatie met de flyer: Als het gezond verstand toeslaat

Negen windmolens bij Presikhaaf?

Maakt u zich ook zorgen over de komst van windmolens bij Presikhaaf? Negen windmolens van 150 meter hoog, 4,5 miljoen euro per stuk, betaald met uw belastinggeld, op een plek waar het amper waait!

Laat u stem horen tijdens de bijeenkomst van Rijn en IJssel Energie Coöperatie op dinsdag 20 mei van 20.00 tot 22.30 uur in het Multifunctionele Centrum, Laan van Presikhaaf 7.

Ook op ageena@hetnet.nl horen wij graag uw mening.